woonvoorziening Breda

  • jaar: 2015
  • programma: 2 groepen met gezamenlijke huiskamer en 6 studio's, 7 appartementen
Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /var/www/vhosts/vandekraats.nu/subdomains/corne/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

ConceptDeze woonvoorziening voor blinden/slechtzienden is gesitueerd op een binnenterrein in Breda, dat vrijwel onzichtbaar is vanaf de straat. Vanwege de privacy van omliggende tuinen/woningen, is in de schetsontwerp een naar binnen gekeerd gebouw ontwikkeld. Op de verdieping zijn de gevels aan de buitenzijde vrijwel gesloten gebleven en zijn de studio’s op een lichte patio georiënteerd. De groepswoningen op de begane grond hebben in de gevel een meer open karakter.